Billie Eilish kondigt wereldtournee aan

Helaas geen stop in België! De Amerikaanse popster Billie Eilish heeft haar langverwachte wereldtournee aangekondigd. Met haar derde album, 'Hit me hard and soft', dat binnenkort wordt uitgebracht, zal de 22-jarige artiest de wereld rondreizen. Hoewel steden als Amsterdam, Parijs en Keulen op het programma staan, zal haar tournee ons land niet aandoen. Belgische fans worden opnieuw teleurgesteld door het ontbreken van een stop van deze wereldster.

Lees meer »

Maria Iskariot wint Humo's Rock Rally

Maria Iskariot veroverde de eerste plaats in de 24e editie van Humo's Rock Rally met een energieke vertolking van Nederlandstalige punkmuziek. Dit vierkoppige gezelschap uit Gent wist de jury te imponeren tijdens een opwindende finale in de AB in Brussel, waar ze als winnaar uit een pool van 10 finalisten tevoorschijn kwamen.

Lees meer »

Jon Bon Jovi aanvankelijk niet enthousiast over Livin' On A Prayer

Jon Bon Jovi gaf toe dat hij aanvankelijk niet zo onder de indruk was van het nummer "Livin' On A Prayer", zoals hij vertelde aan het tijdschrift People. Hoewel het nummer uiteindelijk een van de grootste hits van de band werd, was Bon Jovi niet overtuigd op de dag dat ze het schreven. "Het was niet zo dat ik het nummer niet wilde opnemen, maar ik was niet zo onder de indruk op de dag dat we het schreven," zei hij. "Het waren eenvoudige melodieën. Maar toen het tot leven kwam in de studio, werd het lied wat het nu is."

Lees meer »

Britney Spears treft schikking met vader

Britney Spears heeft met haar vader Jamie Spears een overeenkomst bereikt, waarmee een einde komt aan hun langdurige juridische geschil. Het nieuws werd bevestigd door advocaten van beide partijen. De schikking betreft het bewindvoerderschap dat Jamie over het leven van zijn dochter had, wat het onderwerp was van de langlopende twist.

Lees meer »

Prijsverhogingen helpen Spotify aan winst

Dankzij de prijsverhogingen van vorig jaar heeft Spotify eindelijk winst weten te behalen. Na bijna zeventien jaar bijna onafgebroken verlies te hebben geleden, rapporteerde de muziekdienst een recordwinst van 197 miljoen euro in de eerste drie maanden van dit jaar.

Lees meer »

Taylor Swift plaatst muziek weer op Tik Tok

Na twee maanden van afwezigheid zijn de nummers van Taylor Swift weer te beluisteren op TikTok. Eerder werden de muzikale werken van de zangeres, samen met die van andere artiesten zoals Billie Eilish en Harry Styles, van het platform verwijderd vanwege vastgelopen onderhandelingen over licenties met Universal Music Group (UMG), het platenlabel van Swift.

Lees meer »