Billie Eilish verbaast fans

Gepubliceerd op 7 april 2024 om 22:12

Fans verrast door Billie Eilish: 116 miljoen volgers kunnen zich plotseling "beste vriend" noemen. Ontwaken en ontdekken dat Billie Eilish je als beste vriend heeft toegevoegd op Instagram was voor velen een aangename verrassing op vrijdagochtend. Plotseling voegde de zangeres 116 miljoen fans toe aan haar lijst, waardoor ze toegang kregen tot iets persoonlijkere inhoud die niet zichtbaar is voor niet-toegevoegde volgers.


Miljoenen fans waren verrast toen ze ontdekten dat ze op de beste vriendenlijst van de zangeres stonden, nadat ze een Instagram-verhaal had gedeeld. De zangeres van "What Was I Made For" deelde een foto van een hand met een onduidelijke achtergrond, die zowel een sterrenhemel als water kon voorstellen.

De actie van Eilish werd al snel trending op de sociaalnetwerksite 'X', waar fans hun reacties deelden over het feit dat ze nu beste vrienden waren van de zangeres, althans op Instagram.
Het toevoegen van fans aan de "close friends story" leidde er ook toe dat de zangeres binnen minder dan 16 uur maar liefst 5 miljoen nieuwe volgers op Instagram kreeg. Volgens 'Buzzing Pop' zou dit een record zijn, eerder gehouden door Angelina Jolie, die er 18 uur voor nodig had om zoveel nieuwe volgers te krijgen.

Verschillende media suggereren dat het een marketingstunt is, waarbij ze op deze manier de spanning opbouwt voor de release van haar derde album. Ondertussen kleurden al haar sociale media-profielen volledig zwart. Dit verhaal wordt ongetwijfeld nog vervolgd.