Nieuw Album Rihanna op komst

Gepubliceerd op 13 juni 2024 om 16:48

Rihanna heeft beloofd dat er een nieuw album aankomt, maar fans zullen nog wat langer moeten wachten. In een gesprek met ET vertelt de zangeres dat ze een nieuwe visie heeft en daarom de nummers die ze al heeft opgenomen opnieuw gaat beoordelen.

"Muziek is voor mij een nieuwe ontdekking," zegt Rihanna. "Ik herontdek dingen. Ik heb al zo lang aan dit album gewerkt. Nu heb ik alles even aan de kant gezet en ga ik opnieuw de studio in. Geef me wat tijd."

De zangeres geeft aan dat ze de bestaande nummers opnieuw wil beoordelen en ook nieuwe nummers wil toevoegen. "Ik begin opnieuw. Maar ik gooi niets weg, dus ik luister naar de bestaande nummers met een nieuwe blik en beslis of ik er nog steeds verliefd op ben."

Jaren geleden kondigde de Grammy-winnares al een nieuw album aan. Ze vertelde eerder dat het nieuwe album, door fans R9 genoemd, voornamelijk uit reggae en dancehall zou bestaan. Daarna bleef het stil en fans bleven haar bestoken met vragen over het album.

ANTI, uitgebracht in 2016, is het laatste album van Rihanna. Sindsdien heeft ze wel twaalf singles uitgebracht, waaronder "Lift Me Up" voor de soundtrack van Black Panther: Wakanda Forever.

Daarnaast lijkt Rihanna zich meer te richten op haar bedrijven. Ze heeft onder andere een kledingmerk en kondigde onlangs een haarproductenlijn aan.