Hydra II - AI-muziekprogramma

Gepubliceerd op 7 mei 2024 om 18:37

Rightsify heeft recentelijk Hydra II geïntroduceerd, een geavanceerd AI-muziekgeneratiemodel dat de wereld van AI-gegenereerde muziek en geluidseffecten wil revolutioneren. Opgebouwd op het fundament van zijn voorganger, is Hydra II getraind op een immense dataset van meer dan 1 miljoen nummers van Rightsify, en introduceert het een reeks nieuwe bewerkingstools die de toegang tot volledig aanpasbare, auteursrechtelijk beschermde muziek democratiseert.

 

Met meer dan 800 instrumenten uit diverse culturen en beschikbaar in meer dan 50 talen, maakt Hydra II hoogwaardige, ethische AI-gegenereerde muziek toegankelijk voor bedrijven, artiesten en contentmakers voor commerciële doeleinden.

 

De functionaliteit 'Tekst naar Muziek' van de originele Hydra wordt behouden en verbeterd in Hydra II, waardoor gebruikers unieke aanpassingsmogelijkheden krijgen. Hiermee kunnen zij snel hoogwaardige instrumentale muziek of geluidseffecten creëren voor verschillende toepassingen, zoals achtergrondtracks voor muziekproducenten of reclamemuziek voor marketeers, zonder de mogelijkheid voor vocale of zanggeneratie, ter voorkoming van inbreuk en deepfakes.

 

Samenvattend biedt Hydra II:

 

Geavanceerd AI-muziekmodel van Rightsify, getraind op meer dan 1 miljoen nummers voor aanpasbare, auteursrechtelijk beschermde muziek.
Meer dan 800 instrumenten beschikbaar in meer dan 50 talen, met nieuwe bewerkingstools voor verbeterde aanpassingen.
'Text to Music'-functionaliteit ontworpen voor het creëren van instrumentale muziek en geluidseffecten zonder vocale generatie.
Vereenvoudigde productie en licentieverlening van muziek, waardoor drempels voor artiesten en bedrijven worden verlaagd met een eenvoudig te gebruiken interface.
Vier abonnementsopties, inclusief een gratis proefperiode, gericht op individuele makers, bedrijven en ontwikkelaars.