Algoriddim djay Pro

Gepubliceerd op 15 april 2024 om 06:21

De sterke punten van djay Pro van Algoriddim zijn talrijk, maar de naadloze integratie op de diverse platforms van Apple steekt er vooral bovenuit. De standalone app van de ontwikkelaar is beschikbaar voor gebruik op je laptop, smartphone en zelfs je Apple Watch.

 

Hoewel er versies voor Windows en Android bestaan, blijven deze ver achter op hun Apple-tegenhangers wat betreft functionaliteit en actualiteit.

 

De laatste versie van djay Pro volgt het pad van veel populaire ontwikkelaars in de productiesector, zoals iZotope, door het predicaat "AI" te omarmen. Met de recente integratie van de uiterst intelligente Neural Mix Pro-technologie kan de software je DJ-vaardigheden naar nieuwe hoogten tillen. Deze technologie vormt een concurrentie voor de stempad-functie van VirtualDJ, waarmee DJs individuele elementen van populaire commerciële tracks kunnen mixen.

 

Hoewel het vergelijkbaar is met de stempad-functie van VirtualDJ, kan de kwaliteit van de resultaten variëren. Desalniettemin is het relatief eenvoudig om eventuele tekortkomingen te verdoezelen tijdens het mixen. Een andere aantrekkelijke eigenschap van djay Pro AI is de ondersteuning van DVS, die zowel voor Mac als iOS werkt. Dit betekent dat DJs hun telefoons kunnen aansluiten op een compatibele scratch mixer en direct kunnen beginnen met mixen.

 

Hoewel er misschien geen uitgebreid assortiment aan hardware specifiek is ontworpen voor djay, biedt Reloop enkele officiële controllers.

DJs hebben ook volledige flexibiliteit op het gebied van compatibiliteit, aangezien Algoriddim mappings aanbiedt voor talloze hardware van grote merken.

 

Voordelen:

  • Gebruikers kunnen mixen met behulp van individuele elementen
  • Uitstekend geschikt voor het aansluiten van iOS-apparaten op vinyl
  • Maakt gebruik van geavanceerde AI-functionaliteit

 

Nadelen:

  • Sommige van de beste functies vereisen een abonnement

 

Laatste versie: 5.1.3