Taylor Swift plaatst muziek weer op Tik Tok

Na twee maanden van afwezigheid zijn de nummers van Taylor Swift weer te beluisteren op TikTok. Eerder werden de muzikale werken van de zangeres, samen met die van andere artiesten zoals Billie Eilish en Harry Styles, van het platform verwijderd vanwege vastgelopen onderhandelingen over licenties met Universal Music Group (UMG), het platenlabel van Swift.

Lees meer »

Billie Eilish verbaast fans

Fans verrast door Billie Eilish: 116 miljoen volgers kunnen zich plotseling "beste vriend" noemen. Ontwaken en ontdekken dat Billie Eilish je als beste vriend heeft toegevoegd op Instagram was voor velen een aangename verrassing op vrijdagochtend. Plotseling voegde de zangeres 116 miljoen fans toe aan haar lijst, waardoor ze toegang kregen tot iets persoonlijkere inhoud die niet zichtbaar is voor niet-toegevoegde volgers.

Lees meer »

50j geleden startte ABBA met de verovering van Europa

Vijftig jaar geleden veroverde de Zweedse popgroep ABBA de harten van Europa met hun hit 'Waterloo' tijdens het Eurovisiesongfestival. Dit markeerde het begin van een ongekende carrière voor Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Fältskog en Anni-Frid Lyngstad, met opvolgende hits als 'Gimme, Gimme, Gimme', 'Mamma Mia' en 'Dancing Queen'.

Lees meer »

Nieuw uitgebrachte album 'Cowboy Carter' van Beyoncé benadrukt: "Countrymuziek is absoluut geen genre dat exclusief voor witte artiesten is, ongeacht wat sommigen beweren."

Het nieuwe album 'Cowboy Carter' van Beyoncé is uit, het markeert een eigenzinnige verkenning van countrymuziek. Op deze plaat, die vandaag beschikbaar is om te beluisteren, duikt Beyoncé diep in de zwarte geschiedenis van het genre. "Hoewel dit verhaal eerder verteld is, luisteren nu veel mensen omdat zij het brengt," zegt Ilse Liebens.

Lees meer »

Hoe muziek de sfeer maakt

Sommige Dj's kijken meer naar hun mengpaneel dan naar het publiek. Wij begrijpen hoe sterk de muziek de sfeer van een event beïnvloedt. Vanaf het moment dat uw gasten binnen komen, is de muziekkeuze en het volume daarvan medebepalend voor de sfeer. Als wij tijdens de receptie, aperitief en aanvang van het feest draaien, is het nog niet echt het doel om de mensen te laten dansen. Eigenlijk zien we dit als een soort warming-up. De muziek moet al wel zodanig aanslaan dat iedereen in de juiste stemming komt. Zo creëren wij een positieve en gezellige sfeer.

Lees meer »

Is de muziek belangrijk?

Op de feesten en events waar wij draaien is dit in ieder geval zo. Onze setlijst bestaat hoofdzakelijk uit nummers die direct herkenbaar zijn. Afhankelijk van de setting, het thema en de muzieksmaak van de klant gaan we dieper in op bepaalde genres. Het is onze specialiteit om van diverse muziekstijlen een leuk en dansbaar geheel te maken.  Zo is er voor elk wat wils.  We zorgen voor een vloeiende mix van diverse stijlen waarbij de nummers goed op elkaar aansluiten.  Het is soms een beetje puzzelen, maar dat is ons vak.  We make the difference!

Lees meer »

De verkoop van muziek in ons land bereikt een hoogtepunt

De grens van 100 miljoen euro aan muziekstreaming is voor het eerst bereikt in België. Taylor Swift, de wereldberoemde superster, domineerde vorig jaar zowel de Belgische als de mondiale streaminglijsten. Dankzij een bloeiende streamingmarkt groeide de Belgische muziekindustrie vorig jaar met 11 procent, waardoor de totale inkomsten voor het eerst de 100 miljoen euro overschreden.

Lees meer »

4de keer dat Swift prestigieuze prijs wint, een record

Taylor Swift sloopt record op de Grammy's. Bij de Grammy Awards van zondag werd 'Midnights' van Taylor Swift gekroond tot het beste album van het jaar, waarmee ze haar vierde overwinning behaalde en een record vestigde. De 66e editie van de Grammy Awards zag ook Miley Cyrus' 'Flowers' bekroond worden tot plaat van het jaar.

Lees meer »

Les yeux de ma mère opnieuw op 1 in Belpop 100

Arno's 'Les yeux de ma mère' heeft opnieuw de eerste plaats veroverd in de Belpop 100 van Radio 1, voor het derde opeenvolgende jaar. Het nummer 'Ploegsteert' van Het Zesde Metaal kwam op de tweede plaats, terwijl 'Ruimtevaarder' van Kommil Foo het podium afrondde.

Lees meer »

Waarom kiezen voor DJ Team Studio Uno

Maak je feest onvergetelijk door te kiezen voor Dj Team Studio Uno! Op zoek naar een ervaren Dj die je trouwfeest, evenement, sweet 16, verjaardag of bedrijfsfeest in België tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt? Dj Team Studio Uno is precies wat u zoekt.

Lees meer »