Heel goedkope DJs

Wees voorzichtig met het inhuren van DJ's die tegen extreem lage tarieven draaien. Vaak is er een reden waarom ze zo goedkoop zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld niet over de nodige vergunningen of certificeringen beschikken, wat betekent dat ze mogelijk niet voldoen aan de wettelijke vereisten om op te treden. Als gevolg daarvan kunnen ze ook moeite hebben om bindende contracten aan te gaan, waardoor je als opdrachtgever risico's loopt.

Lees meer »

Wat is de prijs voor het boeken van een DJ?

Of je nu een trouwfeest, een bedrijfsevenement, een verjaardagsfeest of een ander soort evenement organiseert, de prijzen voor het inhuren van een DJ kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder ervaring, reputatie, populariteit, duur van het optreden, gebruikte apparatuur, locatie, datum en eventuele reiskosten.

Lees meer »

Wat is allemaal inbegrepen in de huurprijs voor een DJ?

Wanneer U Dj Team Studio Uno inhuurt, zorgen wij voor een uitstekend feest. Uw feest is een belangrijk evenement. U en uw gasten zijn bij ons in goede handen. Snelle en correcte afspraken garanderen een perfect feest. Er zijn een aantal dingen waarvoor u betaalt die niet altijd zichtbaar zijn, zoals;

Lees meer »