Jon Bon Jovi over Livin' On A Prayer

Gepubliceerd op 27 april 2024 om 03:47

Jon Bon Jovi gaf toe dat hij aanvankelijk niet zo onder de indruk was van het nummer "Livin' On A Prayer", zoals hij vertelde aan het tijdschrift People. Hoewel het nummer uiteindelijk een van de grootste hits van de band werd, was Bon Jovi niet overtuigd op de dag dat ze het schreven. "Het was niet zo dat ik het nummer niet wilde opnemen, maar ik was niet zo onder de indruk op de dag dat we het schreven," zei hij. "Het waren eenvoudige melodieën. Maar toen het tot leven kwam in de studio, werd het lied wat het nu is."

De 62-jarige artiest gaf toe dat hij het bij het verkeerde eind had. "Het is nu een van onze bekendste nummers." Naast "Livin' On A Prayer" zijn andere bekende nummers van Bon Jovi onder andere "You Give Love A Bad Name" en "It's My Life".

"Livin' on a Prayer" werd uitgebracht in 1986 en werd het tweede nummer waarmee de rockband de nummer 1-positie in de hitlijsten veroverde.

Het nummer blijft populair en wordt nog steeds veel beluisterd. Zo ontving het in 2013 drievoudig platina voor meer dan 3 miljoen downloads.