Jennifer Lopez annuleert volledige tournee

Gepubliceerd op 4 juni 2024 om 20:59

Jennifer Lopez heeft haar volledige tournee in Noord-Amerika geannuleerd vanwege familieverplichtingen. Ze neemt de tijd om bij haar kinderen, familie en dierbaren te zijn, zoals aangekondigd door haar team. De exacte reden voor de annulering is niet bekend, en er wordt gespeculeerd over verschillende mogelijke oorzaken, zoals moeizame ticketverkoop, huwelijksproblemen of beschuldigingen van divagedrag.

 

Na een decennium zonder nieuw album bracht Jennifer Lopez vorig jaar 'This is me...now' uit. De bijbehorende tournee door Noord-Amerika is nu geannuleerd wegens familiale verplichtingen, wat ze betreurt naar haar fans toe.

Hoewel de zangeres teleurgesteld is over de annulering, belooft ze dat het slechts uitstel is en dat ze haar fans in de toekomst weer zal ontmoeten. Mensen die al tickets hebben gekocht, krijgen hun geld terug.

 

Er wordt gesuggereerd dat de ticketverkoop al moeizaam verliep voordat de tournee werd geannuleerd. Om dit tegen te gaan, veranderde Lopez de naam van de tournee naar 'This Is Me... Live | The Greatest Hits' en beloofde ze een show met haar grootste hits. Ondanks deze inspanningen bleven de kaartverkopen echter achter.

 

Er zijn ook kritieken op sociale media over Lopez's documentaire 'The greatest love story never told', waarin ze een kijkje achter de schermen van haar leven geeft. Sommige fans vinden het moeilijk haar oprechtheid te geloven, gezien haar luxe levensstijl en vermeende divagedrag. Bovendien wordt haar nieuwe Netflix-film 'Atlas' negatief ontvangen door recensenten.

 

Er zijn zelfs speculaties over huwelijksproblemen tussen Jennifer Lopez en haar echtgenoot, acteur Ben Affleck, wat mogelijk invloed heeft gehad op de annulering van de tournee. De twee zijn de afgelopen tijd zelden samen gezien, wat geruchten voedt over een mogelijke scheiding. Toch reageerde Lopez op deze speculaties met "je weet beter dan dat" toen haar werd gevraagd of ze gaan scheiden.