Een vooraf gemixte openingsdans op jouw trouwfeest?

Gepubliceerd op 30 november 2022 om 06:12

Een vooraf gemixte openingsdans op jouw trouwfeest? Misschien heb je op sociale media al eens een video gezien van een bruidspaar dat met een vooraf gemixte openingsdans het trouwfeest op gang brengt in plaats van een traditionele slow.

Steeds meer koppels kiezen ervoor om de eerste dans een verrassende twist te geven door te kiezen voor een vooraf gemixte dans, waarbij er meerdere nummers in een korte tijd worden gebruikt. Je kunt natuurlijk gewoon een nummer kiezen voor de openingsdans, maar waarom niet van deze gelegenheid gebruikmaken om een echt spektakel neer te zetten waarop het hele feest losbarst?

 

Wat houdt een vooraf gemixte openingsdans precies in?

 

Als DJs krijgen we vaak de vraag of we de openingsdans kunnen voorbereiden. Dit betekent eigenlijk dat we een aantal nummers op een vloeiende manier aan elkaar mixen.

Het resultaat is een mix van ongeveer waarop het bruidspaar de openingsdans uitvoert. Meestal begint dit met een langzaam nummer en gaat het over in 1 of meer swingende hits.

Bij Allround DJ Team Studio Uno maken we regelmatig zo'n mix voor de eerste dans. Soms is het een volledige mix en soms wordt een nummer vooraf ingekort, vertraagd of versneld. Het vooraf mixen zorgt ervoor dat het bruidspaar zich beter kan voorbereiden op de openingsdans.