Will Smith komt met nieuwe muziek

Gepubliceerd op 24 juni 2024 om 12:08

Will Smith zal aanstaande zondag optreden tijdens de BET Awards, waar hij een nieuw nummer zal presenteren. Deze aankondiging zorgt voor veel opwinding, aangezien Smith niet alleen bekend is als acteur, maar ook als rapper die zijn carrière begon met de Fresh Prince.

Connie Orlando, de programmeur van BET, zei hierover: "Van zijn start als rapper met The Fresh Prince tot zijn kassucces met Bad Boys, Will Smith is een wereldicoon. We zijn vereerd om hem weer op het podium te hebben." Dit benadrukt de impact en het respect dat Smith binnen de entertainmentindustrie geniet.

Hoewel verdere details over Smith's optreden nog niet zijn vrijgegeven, melden bronnen van Variety dat hij momenteel aan een nieuw album werkt. Dit zou zijn eerste album zijn sinds 2005, toen hij Lost and Found uitbracht. Het nieuws over een mogelijk nieuw album zorgt voor nog meer anticipatie onder zijn fans.

Recent maakte Smith ook een verrassingsoptreden tijdens het Coachella-festival, waar hij zich aansloot bij J Balvin om het iconische nummer Men in Black te spelen. Dit nummer, afkomstig uit de gelijknamige film uit 1997 waarin Smith de hoofdrol speelde, riep veel nostalgie op bij het publiek.

De BET Awards, die jaarlijks zwarte entertainers eren, staan bekend om hun spectaculaire shows en optredens van topartiesten. In eerdere jaren hebben sterren zoals Usher, Alicia Keys en Rihanna het podium betreden. De toevoeging van Will Smith aan de line-up van dit jaar belooft een memorabel evenement te worden.