De meest gedraaide Hits op een feest

Gepubliceerd op 27 maart 2024 om 11:07

Op jouw trouwfeest, verjaardagsfeest of ander evenement is het belangrijk om de juiste muziek te kiezen die de dansvloer vult. Met onze ervaring op talloze feesten en evenementen kunnen we je adviseren over welke nummers vaak een succes zijn. Aangezien je gasten verschillende leeftijden en muzieksmaken kunnen hebben, is het een uitdaging om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is en blijft dansen.

 

Het selecteren van de muziekstijlen gebeurt altijd in samenspraak. Als DJ is dat precies de uitdaging.

Een grondig overleg over jullie voorkeuren en wensen is daarom van cruciaal belang. Op basis daarvan kan de DJ bepalen welke nummers hij kan draaien en welke niet. Veel hits zijn populair op bijna elk feest, niet alleen omdat de DJ ze graag draait, maar vooral omdat ze gegarandeerd een volle dansvloer creëren.

 

Twee van de meest gevraagde nummers aller tijden zijn waarschijnlijk "Paradise by the Dashboard Light" en "Summer of 69" van Bryan Adams.

Wist je dat "Paradise By The Dashboard Light" van Meat Loaf (8'23") of "Rapper's Delight" van The Sugarhill Gang (14'28") vaak worden gedraaid door de DJ om even een korte pauze te nemen?

Dit geldt trouwens ook voor "Tainted Love Where Did Our Love Go" van Soft Cell (9'01").

Sommige mensen zijn dol op deze nummers, terwijl anderen er misschien minder enthousiast over zijn. Gelukkig hebben jullie de vrijheid om te beslissen of de DJ deze nummers wel of niet draait. Hetzelfde geldt overigens voor alle andere hits.

 

Onze DJ's hebben een brede muzieksmaak en alle muziekstijlen en nummers zijn bespreekbaar.

Blijf deze blog in de gaten houden voor een overzicht van de meest gedraaide hits per categorie.