Prijsverhogingen helpen Spotify aan winst

Dankzij de prijsverhogingen van vorig jaar heeft Spotify eindelijk winst weten te behalen. Na bijna zeventien jaar bijna onafgebroken verlies te hebben geleden, rapporteerde de muziekdienst een recordwinst van 197 miljoen euro in de eerste drie maanden van dit jaar.

Lees meer »

Taylor Swift plaatst muziek weer op Tik Tok

Na twee maanden van afwezigheid zijn de nummers van Taylor Swift weer te beluisteren op TikTok. Eerder werden de muzikale werken van de zangeres, samen met die van andere artiesten zoals Billie Eilish en Harry Styles, van het platform verwijderd vanwege vastgelopen onderhandelingen over licenties met Universal Music Group (UMG), het platenlabel van Swift.

Lees meer »

Billie Eilish verbaast fans

Fans verrast door Billie Eilish: 116 miljoen volgers kunnen zich plotseling "beste vriend" noemen. Ontwaken en ontdekken dat Billie Eilish je als beste vriend heeft toegevoegd op Instagram was voor velen een aangename verrassing op vrijdagochtend. Plotseling voegde de zangeres 116 miljoen fans toe aan haar lijst, waardoor ze toegang kregen tot iets persoonlijkere inhoud die niet zichtbaar is voor niet-toegevoegde volgers.

Lees meer »

50j geleden startte ABBA met de verovering van Europa

Vijftig jaar geleden veroverde de Zweedse popgroep ABBA de harten van Europa met hun hit 'Waterloo' tijdens het Eurovisiesongfestival. Dit markeerde het begin van een ongekende carrière voor Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Fältskog en Anni-Frid Lyngstad, met opvolgende hits als 'Gimme, Gimme, Gimme', 'Mamma Mia' en 'Dancing Queen'.

Lees meer »

Nieuw uitgebrachte album 'Cowboy Carter' van Beyoncé benadrukt: "Countrymuziek is absoluut geen genre dat exclusief voor witte artiesten is, ongeacht wat sommigen beweren."

Het nieuwe album 'Cowboy Carter' van Beyoncé is uit, het markeert een eigenzinnige verkenning van countrymuziek. Op deze plaat, die vandaag beschikbaar is om te beluisteren, duikt Beyoncé diep in de zwarte geschiedenis van het genre. "Hoewel dit verhaal eerder verteld is, luisteren nu veel mensen omdat zij het brengt," zegt Ilse Liebens.

Lees meer »

Hoe muziek de sfeer maakt

Sommige Dj's kijken meer naar hun mengpaneel dan naar het publiek. Wij begrijpen hoe sterk de muziek de sfeer van een event beïnvloedt. Vanaf het moment dat uw gasten binnen komen, is de muziekkeuze en het volume daarvan medebepalend voor de sfeer. Als wij tijdens de receptie, aperitief en aanvang van het feest draaien, is het nog niet echt het doel om de mensen te laten dansen. Eigenlijk zien we dit als een soort warming-up. De muziek moet al wel zodanig aanslaan dat iedereen in de juiste stemming komt. Zo creëren wij een positieve en gezellige sfeer.

Lees meer »

Waarom kiezen voor DJ Team Studio Uno

Maak je feest onvergetelijk door te kiezen voor Dj Team Studio Uno! Op zoek naar een ervaren Dj die je trouwfeest, evenement, sweet 16, verjaardag of bedrijfsfeest in België tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt? Dj Team Studio Uno is precies wat u zoekt.

Lees meer »